Ik ben Lucia

Sportief

 

En ik ben er om je te helpen. Om je van die bank te trekken. Je mee naar buiten te nemen en je lijf aan te zetten. Je hoofd lucht te geven. En je terug te brengen naar wat écht belangrijk is. De beste versie van jezelf worden.

 

Ik ben er om je te helpen.

 

Maar jíj bepaalt het doel. Terug naar het punt waar je ooit gestopt bent met sporten? Of vooruit omdat je fit wilt blijven tijdens je zwangerschap. En erna.

 

Iedereen heeft een reden om te gaan trainen. Samen gaan we daarmee aan de slag en pakken we door. Dit wordt jouw tijd. Voor jouw lichaam en jouw geest. Om weer te vertrouwen op je eigen kracht. Laat je lijf geen excuus zijn om je doelen niet te halen. 

 

Want ik ben er om je te helpen.

 

 

Ik ben Lucia.

En ik maak training persoonlijk.

Logo Lucia Personal Training
Lucia Brama in sportkleding
Lucia Brama

Privé

Ik ben Lucia, moeder van een volwassen zoon Edo-Richard en getrouwd met mijn grote liefde Ronald. Ik hou van skiën en lekker uit eten gaan. Van mooie kleding en schoenen word ik heel erg blij!


Ik ben altijd al sportief geweest, turnen, handbal, stijldansen en hardlopen. Rond mijn twintigste ben ik gaan fitnessen. Ik vond het trainen zo leuk dat ik al snel deelnam aan wedstrijden als Miss Fitness en de Ultimate Fitness Challenge. Ik werd nieuwsgierig naar de theorie achter de fitnessoefeningen en besloot naast mijn baan als accountmanager verschillende fitnessopleidingen te volgen. Zo ben ik sinds 2019 met veel plezier zelfstandig Personal Trainer. Trainen zorgt ervoor dat, ook als je wat ouder wordt, je fit en energiek kan blijven óf worden.


Ik ben Lucia.

En ik maak training persoonlijk.

Logo Lucia Personal Training

Volg mij op Instagram